Dakwerk

Ben van Hattem is gespecialiseerd in zinkwerk. Dus voor al het zink dat met uw dakwerk te maken heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor een dubbellaagse dakbedekking of een waterdichte schoorsteen kunt u bij ons loodgietersbedrijf in Delft terecht. Dankzij de keuze voor A-producten geven we met een gerust hart 10 jaar schriftelijke garantie op al het dakwerk.

 

Zinken goten
We herstellen of vernieuwen graag uw zinken goten.

Zink op dakkapellen
Uw dakkapel krijgt jaar in jaar uit wind, regen en sneeuw te verduren. De expert Ben van Hattem gebruikt de juiste zinkkwaliteit voor uw zinken bedekking: STZ zink nr14. Zo heeft u jarenlang plezier van uw dakkapel, zonder problemen.

Dubbellaagse dakbedekking
Het lijkt zo vanzelfsprekend, een goed dak. Maar helaas is dat niet altijd het geval. Een dak kan immers gaan lekken en een dak heeft invloed op uw binnenklimaat.
B. van Hattem kiest altijd A-producten en isoleert altijd volgens de lokale geldende norm. Voor de afwerking van randen kiezen wij een zinken deklijst, omdat daardoor de kans op lekkage minder is en wij kunnen u 10 jaar schriftelijke garantie geven. Bovendien kunt u erop rekenen dat uw dakbedekking wordt geplaatst door iemand met kennis van zaken.

Schoorsteen
Een waterdichte overgang tussen uw schoorsteen en het dak is zonder loden loketten ondenkbaar. Loodgieter van Hattem zet uw schoorsteen in het lood, zodat de overgang van uw schoorsteen naar het dak waterdicht is. Hiervoor gebruiken wij loden loketten van 18 ponds lood.

 

Heeft u vragen over uw dakwerk? 
Zoekt u een loodgieter in Delft voor werkzaamheden aan uw dak?
Bel 015 2617305 of mail ons gerust: info@vhattem.nl

  

Telefoon 015 2617305 – Mobiel 06 22569896

Landelijk erkend installateur Lood, Zink, Sanitair, Gasverwarming en alle soorten Dakbedekking.