Sinds 1955

Meer dan 60 jaar een begrip in Delft en omgeving
Loodgietersbedrijf C.P. van Hattem is al meer dan 60 jaar een begrip in Delft en omgeving. C.P. van Hattem is in augustus 1955 opgericht door Cornelis Pieter van Hattem (Cor). Op zijn 14e begon hij als ‘hulpje van de knecht’. In 1985 droeg hij een prachtig loodgietersbedrijf over aan zijn zoon.
Kwaliteit, zorgen dat je door ervaring en opleiding deskundig bent, en natuurlijk de liefde voor het vak waren en zijn nog steeds kenmerken van loodgieter van Hattem.

Van vader op zoon
Cor van Hattem had altijd al zelfstandig willen werken en richtte met veel inzet en enthousiasme zijn eigen loodgietersbedrijf op. Zijn eigen zaak liep vanaf het begin goed. Het werk nam snel toe en Cor breidde stapsgewijs zijn bedrijf met 5 medewerkers uit. Onder de opdrachtgevers zaten de Gistfabriek en verschillende woningbouwverenigingen.
C.P. van Hattem werkte voor particulier en aannemers. De huidige eigenaar Ben van Hattem heeft in 1985 het loodgietersbedrijf voortgezet.

De gebruikte materialen zijn in de tijd verbeterd. Een loodgieter giet tegenwoordig immers geen lood meer. Waar Cor van Hattem veel met lood werkte, gebruikt Ben veel meer zink, koper of PVC. Een punt is echter onveranderd: vakmanschap, kwaliteitsproducten en topmerken.

 

Zoekt u een loodgieter in Delft?
Voor een vakman, goede service en kwaliteit, belt u: 015 2617305 of mailt u: info@vhattem.nl

Telefoon 015 2617305 – Mobiel 06 22569896

Landelijk erkend installateur Lood, Zink, Sanitair, Gasverwarming en alle soorten Dakbedekking.